Dag 14 – Merida – Sevilla

Dag 14 – Merida – Sevilla

Vandaag stond er behoorlijk wat greenlaning op het programma.

We zijn dan ook best vroeg op pad gegaan hadden al snel een mooie route te pakken. Wel met het nodige spektakel, er waren veel jagers in het gebied actief, af en toe leek het wel of we in Afghanistan zaten.
De route eindigde in een druk agrarisch gebied, enorme landerijen met olijfbossen etc. Dit hield in dat veel van deze gebieden goed afgesloten waren voor bezoek, de mooiste routes waren hierdoor niet te rijden helaas.
Toch hebben we er een paar gevonden zodat we ook deze dag wel als erg geslaagd kunnen beschouwen.
Het laatste stuk hebben we over een oude verbindingsweg gereden die mogelijk slechter te berijden was dan menig greenlane… Als je geen verstand hebt van asfalt reparaties, laat het dan!

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de camping van Sevilla waar we al snel buren kregen die op pad waren met een Defender 130 met camper opbouw.
Sandra en Hermann, een Engels stel uit Duitsland die onderweg waren naar Portugal. Tja, Land Rover rijders onder elkaar…
Elkaars auto’s moesten bekeken worden uiteraard en na het diner hebben we nog een uitermate gezellige borrel gehouden in hun camper waar je prima met z’n vieren in terecht kon. Prachtig ding, we zullen er morgen voor vertrek nog even snel een foto van maken.

Op het menu voor morgen staat eerst eens even wat boodschappen doen en vervolgens gaan we richting Siërra Nevada, op jacht naar meer greenlane avontuur.

One Response to "Dag 14 – Merida – Sevilla"
  1. goed bericht van jullie en zo te zien hebben jullie lekker een paar dagen om van de Sierra Nevada te genieten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.