Landreiziger atelier – Bakker2

Landreiziger atelier – Bakker2

De auto van Diederik zou nog een keer terug komen voor modificatie van het dashboard zodat het geheel er iets verzorgder uit zou zien. Daarbij moest er ook een plek gevonden worden voor de nieuwe accu monitor, waren de accessoire schakelaars dringend aan vervanging toe en de 12 volt sockets geoxideerd.

Doorgaans maken wij zelf onze consoles en fascia’s, door beperkt budget gedreven hebben wij voor deze keer van een tip van een van onze klanten gebruik gemaakt (bedankt Gerard) en een half-fabrikaat toegepast.

Meer foto’s van deze klus is te zien op onze Flickr Gallery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.