Dat wij graag met modificaties bezig zijn is zo onderdehand wel algemeen bekend. Ook voor anderen hebben wij de afgelopen jaren geregeld oplossingen bedacht voor specifieke wensen en/of kopieën gemaakt van onze eigen modificaties.

Met sommige modificaties die gemakkelijk als bouwpakket te produceren en aan te leveren zijn hebben we een start gemaakt in onze webshop die -tot ons genoegen- al best lekker begint te draaien. Wel hebben we moeten constateren dat de webshop niet in staat is om de klanten te bedienen die passend advies nodig hebben of een project onder begeleiding uit willen voeren of in zijn geheel uit willen besteden. Vandaar dat wij de meest logische volgende stap maar meteen genomen hebben; het inrichten van een nieuw atelier, een werkplaats waar niet alleen wijzelf werkzaam zijn aan eigen modificaties, maar waar wij ook aan jouw voertuig kunnen werken.

Wie kent het niet; na urenlang op internet doorgebracht te hebben met een winkelwagentje vol met spullen eindigen en een zeurende twijfel in het achterhoofd of wat je nu bij elkaar hebt weten te sprokkelen wel is wat je nodig hebt. En zo ja, wat als je er nu halverwege achter komt dat het toch niet werkt zoals je dacht of je plan misschien toch iets te hoog gegrepen was?

Wat bij onszelf ook maar al te vaak voor gekomen is in de tijd dat alle modificaties nog gewoon buiten op straat aangebracht moesten worden, het werk onderbroken moest worden vanwege een plotselinge regenbui of een vergeten componentje. Erg vervelend, zeker als je op maandagochtend met een half uit elkaar liggend dashboard naar het werk moet rijden.

Voor de doelgroep die even wil komen vragen of we samen even een schakelingetje kunnen uittekenen tot aan de wereldreizigers die een compleet uitgerust expeditievoertuig willen laten inrichten, heeft het Landreiziger Atelier de deuren wijd open staan, voor alle automerken.

 

 

Consults zijn altijd vrijblijvend en zonder enige verplichting.

 

Met vriendelijke groet,

Martin & Liz
Tel: 078 618 9878