Dag 9 – Tyrawa Solna

Dag 9 – Tyrawa Solna

by

Dag 2 van onze ‘challenge’, naar ons idee is dit deel van het roadbook een stuk milder.

Er zitten minder technische uitdagingen in en lijkt meer tijdrit georiënteerd. Wel bevinden we ons opeens in Slowakije via een fraai onverhard grensovergangetje.
Vreemd genoeg laat het roadbook veel bospaden links liggen en voert de route ons over veelal verharde boswegen weer terug Polen in. De lokatie staat echter genoteerd, hier gaan we zeker nogmaals komen.

Het merendeel van de hoeveelheid doorwadingen die er vervolgens in het roadbook staan vallen ons een beetje tegen. De paden worden ook veel door houthakkers gebruikt en derhalve heeft men grote betonplaten in de riviertjes gelegd zodat de trucks er door kunnen.

Een van de volgende doorwadingen echter is dermate heftig -je moet je echt vanaf de oever in de beek storten- dat wij hem voorbij laten gaan.
Het vermoeden dat we hier niet zonder kleerscheuren vanaf gaan komen met een reisauto doet ons omkeren en het volgende punt opzoeken.

Aan het eind van de dag hebben we het merendeel van het roadbook erop zitten en zijn we aangekomen bij de pagina’s waar de eigenaar in heeft zitten schrappen omdat voor dat deel dat over prive eigendommen loopt toestemming geregeld moet worden.

Uitermate tevreden zoeken we onze basis weer op en besluiten dat wij deze challenge gewonnen hebben.

PageLines