Dag 14; Oudebildtzijl – Onstwedde

Dag 14; Oudebildtzijl – Onstwedde

by

Zo, de 23ste is aangebroken, de dag waar het eigenlijk om begonnen is; De nieuwjaarsrit en BBQ bij Ingrid en Edward in Onstwedde. Bij Land Rover dealer Geba in Tynaarlo is de startplaats en om half drie van dan de rit toch eindelijk aan. Tja, Geba is misschien iets te gezellig als startplek, ik kan me voorstellen dat Edward daar regelmatig blijft plakken.
Na het Noordse veld duikt de stoet Land Rovers de polder in, diverse onverharde wegen voeren ons door het fraaie Norger Esdorpenlandschap. Even na Westervelde weten een paar rijders zichzelf zelfs goed vast te rijden, naar alle waarschijnlijkheid puur voor het vermaak.
De rit is ten einde rond half zes, hoogste tijd om weer eens wat aan de inwendige mens te gaan doen! Het grootste deel van de stoet vertrekt richting Onstwedde waar we een uitermate geslaagde barbeque genieten in de werkplaats van Edward.
Tegen middernacht zoeken wij onze auto op die zij aan zij staat te snorren met de auto van Marjon en Erik. Niks romantisch aan, het zijn slechts de standkachels…

PageLines