Dag 3; Krosno Odrzanski – Czluchlow

Dag 3; Krosno Odrzanski – Czluchlow

by

De eerste dag dat we de bosroutes kunnen rijden waarvoor we gekomen zijn. Liz weet een paar heel fraaie te vinden die nog goed toegankelijk zijn ook. Veel van de sporen zijn van bosbouw machines en zijn net even iets te breed, maar toch weten ze ons naar prachtige sneeuwlandschappen te voeren in de Poolse bossen.
Door een ‘klusactie’ halverwege de dag en het vroeg invallen van de avond moeten we helaas na een tweetal routes het al voor gezien houden, maar we hebben tenminste wel weer het volledige arsenaal aan licht op de auto zitten. Zeker aangezien we nog drie uur aan het zoeken zijn naar onderdak voor de nacht komt dit erg goed van pas, de beijsde landwegen zijn aardedonker. Achter ons dan.
Bij Czluchow vinden we een leuk pension waar we de nacht doorbrengen.

Track naam

Track2010/01/12

Start tijd

8:56

Tijdsduur

14:02

Eind tijd

22:58

Afstand

307.5 km

PageLines