Dag 3 – Numedal

Dag 3 – Numedal

by

Het programma aanbod tijdens het NLRK feest was indrukwekkend. Op het feest dat een week zou gaan duren waren op de dagdelen verschillende activiteiten te doen waar men zich voor in kon schrijven. Zo was er een trial competitie, vrij terrein rijden, puzzelritten en greenlane tours, etc, etc.
Een mooi gevarieerd programma.
Wij zijn deze dag eerst eens even bij de trial gaan kijken, even de kat uit de boom kijken en de eerste indrukken op doen.
Tussen de middag was er weer een programma wissel en konden we zelf aan de slag, vrij terrein rijden op een cross baan.
Op de baan aangekomen bleek het aanvankelijk een beetje een teleurstelling, een achtvormige baan op een berghelling…
Daar verkeken we ons dus op, het terrein bleek achter de crossbaan te liggen en was loodzwaar. heftige rockclimbs, steile afdalingen over gruishellingen, een vers gekapte route dwars door het bos… het terreinrijden is hier erg technisch gebleken; een foutje is een harde bonk onder de auto en in verhouding tot de offroad terreinen in Nederland is de kans op schade hier aanzienlijk groter. We hebben wel heerlijk gereden!

PageLines