Dag 18 – Trollhättan – Hamburg

Dag 18 – Trollhättan – Hamburg

by

Beiden slecht geslapen de parkeerplaats was ’s nachts onrustig en het naderend einde van de vakantie zal ook een rol gespeeld hebben. Beter hadden we nog iets verder doorgereden tot aan Trollhättan zelf waar -zo bleek deze ochtend- betere overnachtingsmogelijkheden waren. Dan weten we dat voor de volgende keer.
Via de 42 zijn we naar het zuiden gereden tot Boras, vervolgens de 27 richting Värnamo. Dan de E4 tot aan Helsinborg. We wilden weer eens wat anders proberen dan de gebruikelijke wegen naar huis, dus namen we de veerboot naar Helsingør, de E47 tot Rødby en de veerboot naar Duitsland. Een prima alternatief voor wie geen haast heeft en de brug wel gezien heeft. Niet dat de reis zoveel langer duurt, de veerboten varen erg frequent waardoor de wachttijd kort is.
Een autobahn Raststätte bij Hamburg was voor deze dag het eindpunt.

PageLines