ASS auto stoelen

ASS auto stoelen

by

Het belang van een goede zit achter het stuur wordt door fysio- en ergotherapeuten volledig onderschreven:

“Veelvuldige horizontale en verticale schokbelastingen plegen een aanslag op het stabiliserend vermogen van de gehele wervelkolom en de hierbij betrokken actieve en passieve structuren, zoals spieren, banden, gewrichten en tussenwervelschijven. Een goede ondersteuning van al deze structuren in een fysiologisch neutrale stand voorkomt vroegtijdige vermoeidheid en lokale overbelasting.
Alleen een individueel aangepaste stoel kan voorzien in afzonderlijk instelbare parameters, zoals hoogte, lengte en hellig van het zitvlak en een in hoek verstelbare rugleuning.

Individueel maatwerk is bovendien zeker aan te raden wanneer er sprake is van anatomische afwijkingen, zoals reversibele functiestoornissen (stand- en houdingsafwijkingen), waarbij er rekening gehouden moet worden met individuele assymetrieën.”

Wij zijn in Sliedrecht  terecht gekomen voor een goed advies aangaande onze autostoelen. Na in een aantal stoelen proef gezeten te hebben is gebleken dat de ASS autostoelen het best aansluiten bij onze lichaamsbouw. Op basis van metingen is voor ons individueel een stoel samen gesteld die na productie ervan  zijn ingebouwd.
Een hele verandering, wij kijken dan ook reikhalzend uit naar de eerstvolgende lange reis om de stoelen eens aan een uitvoerige duurtest te onderwerpen.

PageLines