Dual fan regelbaar ventilatie systeem

Dual fan regelbaar ventilatie systeem

by

Dual fan regelbaar ventilatie systeem Slapen in de auto vergt het een en ander aan inventiviteit. Zeker als er twee personen in een kleine ruimte slapen moeten voorzieningen worden getroffen voor het regelen van de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Een raampje open zetten is niet altijd even veilig en kan bij regen erg ongewenst zijn. De ventilatiekleppen in het schutbord zijn goede openingen, maar zorgen niet voor de nodige circulatie.
Wij maakten om een goede afgepaste luchtcirculatie te waarborgen een inzet voor een van de achterdeuren. De inzet bestaat uit een kunststof plaat met twee regelbare 12 volt PC ventilatoren. De hedendaagse generatie PC ventilatoren zijn fluisterstil en dermate modulair dat er erg makkelijk iets mee te bouwen is.
De buitenzijde van de inzet is afgewerkt met louvre roostertjes uit de lokale bouwmarkt, reeds voorzien van gaas om ongedierte buiten te houden.


PageLines