Garmin GPSMAP 60CSx

Garmin GPSMAP 60CSx

by

De GPSMAP 60CSx met ingebouwde SiRF ontvanger is overal en onder alle omstandigheden te gebruiken. U kunt voorgeprogrammeerde BlueChart en CityNavigator (microSD) geheugenkaartjes kopen of zelf gegevens downloaden van de standaard bijgeleverde Trip & Waypointmanager CD-ROM. Waterdichte, stootvaste behuizing met ingebouwde hoogtemeter en kompas.

Wij gebruiken de 60CSx steeds minder, ondanks dat het een prima apparaat is met een erg goede ontvangst. De reden dat wij liever gebruik maken van de Qstarz BT‐Q1000X is betere communicatie en bluetooth mogelijkheden. Minder losse kabels op het dashboard is tenslotte een grote verbetering op zichzelf.
De 60CSx gaat nog wel altijd mee op pad, niet alleen als back-up maar vooral voor wandeltochten etc kun je je geen beter apparaat voorstellen.

Infoblad_NL_GPSMAP_60Cx_60CSx

PageLines