Hella Micro DE breedstralers

Hella Micro DE

Hella Micro DE breedstralers

by

upper-extended-lightbar-micro-deHella Micro DE breedstralers (gemonteerd op de extended lightbar)

 

 

 

 

 

Type: Hella Micro DE (set)
Soort: Mistlamp
Diameter/Formaat: Ø76mm
Voltage: Geschikt voor 12V
Kleur glas: Blank
Lamphuis: Zwart
Lampring: Zwart
Stadslicht: Nee
Opmerking: MICRO DE, set DE-H3-mistlampen. De Premium Edition van de veelvuldig onderscheiden Micro DE-mistlamp. Fraai, klein en compact. Voor montage op frontspoilers of voorbumpers. Bestaande uit: 2 lampunits met zwarte lamphuizen en houders, zwarte sierringen, rubberkappen, 12V-gloeilampen, werkstroomrelais en kabelgroep. Inbouwdiepte: 120 mm. Lichtuitval: X 40 mm Hoewel de Micro DE eigenlijk bedoeld is voor inbouw, stond het industriele uiterlijk van deze lampen ons dermate aan dat wij ze onder het dakrek gemonteerd hebben. (4 stuks) Een erg discrete lamp die zeker gezien het formaat uitblinkt in prestaties.
PageLines