HydroLux® 1000 FF verstralers

HydroLux® 1000 FF verstralers

by

Ontwikkeld voor de mijnbouw door Hella Australië: de hulpkoplamp voor extreme omstandigheden

  • Waterdicht tot een diepte van 1 m
  • Gepatenteerd isobarisch multikamersysteem, voorkomt het binnendringen van water in optische componenten
  • Bevestigingssteun vervaardigd van een speciale legering
  • Precisie spuitgiet lamphuis
  • Uitstekende lichtopbrengst

Water, stof en modder hebben geen invloed op de prestaties van deze professionele verstraler. Zelfs het doorwaden van beken en rivieren tot een diepte van 1 m maakt geen verschil voor het functioneren. Uitstekende lichtopbrengst dankzij de FF-reflector en het heldere lampglas. Inclusief trillingsbestendige 3-punts bevestigingssteun, 12 V-gloeilamp en zeer flexibele siliconen aansluitkabel met een lengte van 2,5 m.

Hella HydroluxHydroLux® 1000 FF vèrstralers, zwart,
Artikelnr.:1F5 009 389-011

Helaas zijn de Hydrolux lampen niet meer leverbaar in Europa. Vandaar dat wij via een Poolse opkoper een paar reserve lampen op voorraad genomen hebben; de stijl en uitstraling van deze lampen zijn voor ons met geen andere lamp te vergelijken.

PageLines