Qstarz BT‐Q1000X GPS travel recorder

Qstarz BT‐Q1000X GPS travel recorder

by

De Qstarz BT-Q1000X is een GPS-ontvanger en datalogger van formaat. De 66-kanaals GPS-ontvanger houdt uw reis nauwkeurig bij. De datalogger is de ultieme tool voor het vastleggen van uw afgelegde route.

Grote broer

De Qstarz BT-Q1000X is de grote broer van de BT-1000. De BT-1000X beschikt over de energiezuinige Mediatek II chipset die zorgt voor een batterijduur van maar liefst 42 uur en een zeer snelle fix. De Auto On/Off-functionaliteit zorgt er voor dat de BT-Q1000X zachtjes in slaap valt als de verbinding met uw toestel verbroken wordt.

Datalogger

De datalogger van de Qstarz BT-Q1000X kan maar liefst 200.000 records loggen via de ‘points of interest’ knop. Stel hem in op voertuig-, fiets- of jogmodus, de BT-1000X heeft voor elke toepassing een oplossing. Na een mooie fietstocht of boeiende citytrip zet u, door gebruik van de USB-kabel, in no time de route op uw computer of laptop. En dat terwijl de USB-kabel uw BT-1000X tegelijk weer oplaadt. Zo heeft u in een handomdraai een digitale weergave van uw reis en is de ontvanger weer gebruiksklaar.

PageLines