Webasto Thermo Top C standkachel

Webasto Thermo Top C standkachel

by

Er zijn veel goede redenen om een Webasto standkachel aan te schaffen.

  • Nooit meer ijskrabben
  • Altijd schone ramen
  • Bespaart waardevolle tijd
  • Groot bedieningsgemak
  • Ontlast motor en milieu
  • Meer veiligheid

Al bij de start een warm interieur, geen koude stoelen en bedieningselementen. Dus een maximum aan comfort.
De ramen zijn bij het instappen al ontwasemd – ook het beslaan of het opnieuw aanvriezen van de ramen wordt eenvoudig tegengegaan.
Met een Webasto standkachel hoeft u nooit meer ijs van de ramen te krabben. Dag na dag instappen in een warme auto.
Welke eisen u ook stelt – Webasto standkachels overtuigen door de eenvoudige bediening via een digitale 3-tijden instelklok, een afstandsbediening of via de Thermo Call TC 1.1

Een voorverwarmde motor verbruikt minder brandstof en produceert minder schadelijke uitlaatgassen bij het starten van de auto. Ook de slijtage aan de motor is stukken minder.
De Webasto standkachel zorgt voor vrij uitzicht en een ontspannen rit vanaf het begin. Dit zorgt ervoor dat uw reactievermogen verhoogd wordt.

De Webasto standverwarming verwarmt het koelwater van de auto. Het warme koelwater wordt door de interieurverwarming van de auto gevoerd. De ventilator blaast vervolgens warme lucht het interieur in en ondertussen wordt de motor voorverwarmd.

Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur maar ook voor ontwasemde ramen en een voorverwarmde motor. Met alle bedieningsopties kunt u ’s zomers ook uw voertuigventilator (standventilatie) inschakelen, dus verkoeling van het interieur voordat u instapt!

PageLines