Wiberg & Sejr DefenderVENT ventilatie systeem

Wiberg & Sejr DefenderVENT ventilatie systeem

by

De uitstroomopeningen onder de voorruit van een Defender zijn voor verbetering vatbaar. Daarbij zou het tevens bijzonder handig zijn als de zijruiten in het ontwaseming systeem mee genomen zouden worden. Verwarmde spiegels zijn namelijk alleen handig als ze te zien zijn…
Wij vonden de oplossing bij het Deense bedrijf Wiberg & Wieberg, zij brachten het vermaarde DefenderVENT ventilatie systeem op de markt. Eenvoud is kracht, slechts een set geoptimaliseerde uitstroomopeningen met aftakkingen voor de zijruiten. Briljant, maar met een prijs.

Omdat wij toch wel heel erg te spreken zijn over deze modificatie, is de DefenderVent ook opgenomen als modificatie van derden in onze webshop.
Vooral samen met de elektronische kachelventilator aansturing is het een erg succesvol geheel waarvan wij er in het atelier al diverse geplaatst hebben.

PageLines