Dag 21 – Kvalsund

Dag 21 – Kvalsund

by

Tweede kerstdag.

Wat kan kerst toch een merkwaardige gebeurtenis zijn. Weinig stimulerend om ook maar iets te ondernemen, wellicht nog flink versterkt door het ontbreken van natuurlijk licht hier.
Je eet wat, kijkt een film, drinkt wat… en kijkt vervolgens of een combinatie ervan ook te doen is.
Met een meetlint heb ik aan het eind van de middag het vloeroppervlak eens na gemeten en het was nog steeds het zelfde. De muren hadden niet bewogen en toch voelt het alsof de kamer kleiner geworden is.
Misschien ben ik wel groter geworden, wat slechts logisch zou zijn na de diners van eergisteren en gisteren…

Vandaag was het buiten bar en boos, rond het vriespunt en kletsnatte sneeuw. Het weerbericht geeft goede hoop voor morgen, we zijn hier twee jaar geleden al eens vertrokken met blank, zwart ijs op de weg en dat was geen pretje. Sneeuw, veel sneeuw willen we zien!

PageLines