GPS data winterreis Rusland

GPS data winterreis Rusland

by

Hoewel bij alle afzonderlijke reisdagen de gereden route in een kaartje wordt weergegeven, is het handig voor mede-landreizigers die inspiratie opgedaan hebben om de volledige route in eigen software te kunnen bekijken of bewerken. Voor deze doelgroep stellen wij graag het KML (Keyhole Markup Language) file beschikbaar. Overige geïnteresseerden kunnen het KML file importeren in Google Earth dat gratis te downloaden is.

Alle tracks zijn gemaakt met behulp van de Qstarz BT-Q1000X GPS-ontvanger. Hoewel dit apparaat tevens een prima travel recorder is, gebruiken wij liever de tracklog functie in ons navigatie systeem Touratech QV-4. De drijfveer is dat de Touratech tracklogs direct al op de computer staan. De Qstarz zou dagelijks aan het einde van een reisdag uitgelezen moeten worden wat er soms nu eenmaal niet van komt.

Wij wijzen er nogmaals op dat de KML files en tracklogs ons persoonlijk eigendom zijn en wij onder geen beding toestaan dat deze voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

PageLines