Hoofdvoeding connector

Hoofdvoeding connector

by

Het secundair elektrisch systeem is -afgezien van de accu- ondergebracht in onze cubby b

ox. Omwille van het modulair kunnen werken en in geval van nood tot een snelle loskoppeling van het gehele secundaire systeem te kunnen komen, is gekozen voor aansluiting van de hoofdvoeding door middel van connector. Ons inziens is er voor dit soort connecties slechts een beperkt aantal leveranciers waarbij onze voorkeur uitgegaan is naar de firma Anderson Power Products. Menig vorkheftruck is uitgerust met deze connectoren, voor ons reden genoeg om in goed vertrouwen gebruik te maken van deze producten.

Uit de SB reeks selecteerden wij een passende 50 ampère connector met bijbehorende T-greep welke op de achterzijde van de cubby box gemonteerd zal worden.

SB reeks van Anderson
PageLines