Relais eiland

Relais eiland

by

relh705_2De zekeringenkast van het secundair elektrisch systeem is de eerste stap om een deugdelijk systeem aan te leggen. De volgende stap is het juist omgaan met de soms best hoge stromen die sommige verbruikers opnemen.
Hoewel de schakelaars in het bedienpaneel van de cubbybox van goede kwaliteit zijn en ook de relaisuitgangen van de PLC redelijke stromen aan kunnen, is het voor sommige situaties toch wenselijk om de stroom via een relais te laten lopen.

Ook hier hebben wij weer voor orde en netheid gekozen ten einde het systeem overzichtelijk en bedrijfszeker te maken.

Wij hebben de RELH705 kast voor 7 mikrorelais in het secundair systeem toegepast. De relais die wij in deze kast geplaatst hebben zijn de 2842D 12V/20A N.O. relais, voorzien van blusdiode om spanningpieken te voorkomen. (voor uitleg; zie Piekspanning beveiliging)

Het relais eiland is geplaatst in de cubby box waar de verdeling van het secundair boordnet is gehuisvest.

de relais kast

PageLines