Schakelbord BEP marine

Schakelbord BEP marine

by

Een uitgebreide secundaire elektrische installatie aanleggen gaat niet zonder controle over het systeem. De meest voor de hand liggende manier om het systeem te kunnen beïnvloeden is het invoegen van schakelaars. Geheel in stijl met de reeds aangebrachte schakelaars in de under-dash console, kozen wij voor een compleet schakelbordje van de firma BEP Marine en wel de 900 Series Spray Proof.
De zeer degelijke schakelaars in dit schakelbordje zijn voorzien van volledig gesloten rubber hoesjes waardoor het geheel een spatwaterdichtheid heeft die wellicht in het voertuig minder van belang is dan de stofdichtheid. Tot 10 ampere kan zonder relais over deze schakelaars geschakeld worden.

Van de firma Hella kun je nu hetzelfde schakelbordje in onze shop vinden.

2 Responses to "Schakelbord BEP marine"
  1. Dank voor het compliment Jordy.
    Het paneeltje is inderdaad ook leverbaar in grijs via Hella en in een paar varianten vanaf volgende week gewoon op deze website te koop.

  2. Hoi Landreiziger,

    Ik heb al veel inspiratie opgedaan en als ik het even niet weet kijk ik naar je site voor wat input. Deze schakelaars paneel heb ik in het grijs / zwart gekocht voor +- € 35,- bij de camping sport De Wit in schijndel gekocht.(Hal 3). Deze zijn van het merk Hella.

    Als je wilt kan ik wel eens een paar fototjes sturen van mijn aanpassingen.

    Groetjes Jordy Klein

PageLines