Dag 20 – La Manga

Dag 20 – La Manga

by

Lekker zeg, even een dag vakantie tijdens de vakantie…

Vandaag hebben we de dag nuttig doorgebracht met het leegruimen van de auto, luchten van beddengoed en het doen van de was. Ook hebben we nog even wat boodschappen gedaan bij een supermarkt in La Manga waarna mijn vader ons even rondgereden heeft door het plaatsje en een deel van ‘de strip’, zoals men hier de landtong noemt die de baai afschermt van de zee.

Bizar om te zien dat wat tijdens de zomer een kilometers lange bruisende toeristentrekpleister is, nu geheel uitgestorven is met honderden gebouwen die volledig afgesloten en dicht zijn.
Ook zijn we vandaag begonnen met het uitzoeken van de foto’s wat op drie kwart van de reis al een flink aantal geworden is. Vervelend genoeg hebben we nog niets kunnen uploaden omdat Yahoo -de eigenaar van Flickr- ons betaalde account opeens niet meer lijkt te kennen en graag ons een nieuw account aan laat maken.
Om de kerstgedachte niet al te zeer te frustreren hebben we dat probleem even naar een andere dag geschoven.
Ook onze plugin die wij gebruiken voor het kaartje met plaatsbepaling onder aan iedere posting lijkt sinds gisteren niet meer te functioneren, terwijl wij dat nu juist een van de leuke features vinden van de postings en veel van onze lezers met ons. Voor we verder trekken maken we dat weer functionerend, beloofd.

De camping… Tja. Deze camping is meer een tijdelijk dorp waarbij ik meteen het tijdelijke in twijfel trek omdat er zo veel vaste staanplaatsen ingericht zijn met complete bouwwerken. Met opzet gebruik ik hier niet het woord ‘huizen’ omdat dat zou impliceren dat ze aan een zeker bouwbesluit zouden voldoen en daarvan is geenszins sprake. We zijn tenslotte in Spanje.

Helemaal bijzonder is het Engelse gedeelte. Morgen ga ik zeker nog even met de fotocamera rond , het is namelijk met geen pen te beschrijven met wat voor campers en trailers die mensen hier staan. Ook tussen idioot en geniaal zit maar een heel dun lijntje, maar op de een of andere manier neig ik momenteel nog naar geniaal. Wellicht zit er nog een schets aan te komen voor een Defender met slide-out zijwanden…
Genoeg gedaan voor vandaag, nog genoeg te doen voor morgen, welterusten.

En met een glimlach naar de enorme kerstkaart die we van Marja en Herman mee gekregen hebben en die dus nu in de auto op hangt knippen we het licht uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PageLines