Dag 32 – Beaugency (F) – Dordrecht (NL)

Dag 32 – Beaugency (F) – Dordrecht (NL)

by

Na een prettige overnachting in het heerlijk rustige hotel L’ecu de Bretagne zijn we na het ontbijt op weg gegaan.

De thuisreis-modus was ingezet en weldra zaten we weer op de tolweg richting Parijs. Precies volgens plan passeerden we Parijs net na de ochtendspits, echter door steeds slechter wordend weer ondervonden we hier en daar toch wat oponthoud. Alleen al vanwege het feit dat wij erg slecht zijn in het rijden op de snelweg, de verveling slaat al snel genadeloos toe, moest er sowieso frequent even gestopt worden.
Na verloop van de reis werd het weer opmerkelijk; zware windstoten, hagelbuien, slagregens…
Toch tikten onverbiddelijk de kilometers weg en reden we tegen half vijf onze woonplaats binnen.

Geen bijzonderheden te melden, geen voorvallen geweest, gelukkig slechts een saaie dag op de snelweg.
Hoe heerlijk het ook is om op reis te gaan, zo lekker kan het ook zijn om weer thuis te komen. Zeker aangezien wij een erg voldaan en tevreden gevoel hebben van deze reis, we hebben een land een kans gegeven waar we voorheen onterecht onze neus voor optrokken en hebben ons kostelijk te weten amuseren de afgelopen weken. Er zijn zelfs gebieden die voor herhaling vatbaar zijn, maar in de nabeschouwing meer daarover. Maar eerst hebben we een auto leeg te ruimen…

One Response to "Dag 32 – Beaugency (F) – Dordrecht (NL)"
  1. Genoten van jullie heerlijk geschreven verhalen en niet te vergeten: wat een mooie foto’s!
    Groetjes. Tot jullie volgende reisverslag.
    Eelco.

PageLines