Binnenkort verwacht: Landreiziger Shop

Binnenkort verwacht: Landreiziger Shop

by

Het gerucht gaat al een tijdje dat Landreiziger bezig is een shop in te richten.
Wij kunnen dat gerucht bevestigen en met genoegen mede delen dat wij binnenkort onze webshop open zullen stellen.

Wat zal deze shop toevoegen voor de regelmatig terugkomende lezer van onze blog pagina en blijven wij wel informatie verstrekken zoals wij dit de afgelopen jaren gedaan hebben?

Landreiziger is in de eerste plaats een plek waar men terecht kan voor allerhande informatie aangaande de modificaties die wij hebben uitgevoerd aan onze auto en uiteraard de uitgebreide verslagen van onze reizen. Aan deze aspecten van onze website beleven wij zelf dermate veel genoegen, mede aangewakkerd door de enorm leuke reacties en feedback die wij van onze bezoekers krijgen, dat dat altijd op de eerste plaats zal blijven staan.

Van de modificaties die wij uit voeren krijgen wij veel vragen van mensen die ook graag zelf aan de slag zouden willen gaan, maar niet de tijd, kennis of gelegenheid hebben om hier trefzeker mee om te gaan. Voor die groep maakten we al in kleine oplages kant en klare modificaties, de lichtversterker is daar een klinkend voorbeeld van.
De komende tijd zullen we de shop voorzien van diverse modificaties in twee categorieën: Parts-in-a-box en Mods-in-a-box.

De Parts-in-a-box zijn zoals de naam al aangeeft; een doosje met alle voor een modificatie benodigde onderdelen met een tekening en/of werkbeschrijving. Deze sets zijn bedoeld voor de meer geoefende hobbyist die zelf beschikt over de benodigde gereedschappen, maar liever aan het knutselen is dan uren achter de pc door te brengen op zoek naar de soms lastig verkrijgbare onderdelen.

De Mods-in-a-box zijn kant en klare modificaties die met minimale inspanning en kennis zelf aangebracht kunnen worden. Het zet de deur open voor iedereen om niet langer afhankelijk te zijn en op een verantwoorde manier zelf met de auto aan de slag te gaan en die interessante, handige of nodige toevoegingen te doen.

Daarnaast zetten wij ook onze voorraadkasten open, er zijn tenslotte ook genoeg knutselaars die zelf goed kunnen bepalen welke componenten zij nodig hebben om een zelf bedachte modificatie uit te voeren. De selectie elektrotechnische materialen die wij zelf gebruiken en die aan onze kwaliteitseisen voldoen, bieden wij graag aan deze doelgroep aan.

Ook zullen wij ook een beperkt deel accessoires in onze shop onder brengen. We bespreken in onze reisverslagen en blog-postings regelmatig wat de zin en onzin is van de accessoires die wij zelf gebruiken en dat zal het merendeel zijn van de accessoires die wij aan zullen bieden. Spullen met een verhaal dus.

Medio april zal de shop open zijn voor onze bezoekers, wij hopen jullie creativiteit er flink mee aan te wakkeren en de drempel naar het ‘zelf doen’ weer iets lager gemaakt te hebben. Feedback is tzt welkom, mochten er nog zaken in de shop thuis horen die er nog niet in staan horen wij dit graag.

Tot ziens!

Martin & Liz.

3 Responses to "Binnenkort verwacht: Landreiziger Shop"
  1. Heeel mooi initiatief,
    vooral de modificatie omtrend jullie ventilatorregeling spreekt mij heel erg aan !!

    Succes hiermee

  2. Hoi Martin & Liz, inderdaad een zeer leuk idee zelf zou ik wel intresse hebben in ideeen van jullie te willen overnemen en materialen bijvoorbeeld bij jullie kan bestellen. Tip van Arno wordt leverancier van de electronica van http://www.pro-car.de/HeizgewebeUK.html

    En is het mogelijk om jullie zaagplan voor een Cubby-box over te nemen.??

PageLines