Communicatie en audio

Communicatie en audio

by

Audio en multimedia

Het atelier verzorgt vrijwel alleen inbouw van audio apparatuur op aanvraag. In het enorme marktaanbod en diversiteit kan het atelier adviseren om tot de beste oplossing te komen voor de specifieke wensen van onze klant.

 

Speaker systeem

(voor en achter, 4-weg)
Speakers ter vervanging van de af fabriek geleverde speakers of een uitbreiding op de bestaande installatie. Ons huismerk speakers is Audio System uit Duitsland.

Carkits en Handsfree sets

Ook hier weer; Het atelier verzorgt vrijwel alleen inbouw van apparatuur op aanvraag. In het enorme marktaanbod en diversiteit kan het atelier adviseren om tot de beste oplossing te komen voor de specifieke wensen van onze klant.

 

27 MC set / CB

Hoewel in Nederland een ‘bakkie’ vaak slechts alleen in gebruik is als men in konvooi of op een offroad terrein aan het rijden is, is in veel landen en zeker in afgelegen gebieden waar telefoonbereik niet gegarandeerd is een 27MC set onmisbaar.

Antenne 27 mc

Antenne moet goede eigenschappen en lengte hebben, deze zijn belangrijk om lange afstanden te kunnen overbruggen. De lengte mag echter het voertuig niet hinderen en zal dus een compromis moeten zijn.
Het atelier zorgt altijd voor een stevige montage van antennes met versterking van de carrosserie om vervorming van het plaatwerk te voorkomen.

PageLines