Verlichting – interieur

Verlichting – interieur

by

Kaartleeslamp bijrijderpositie

Een navigator (of navigerende bestuurder) moet kunnen beschikken over een degelijke leeslamp. Hiervoor adviseren wij een leeslamp met rood licht ter vermindering van nachtblindheid van de bestuurder.

LED armaturen alpine ramen

Indien een voertuig ook gebruikt zal worden als leefruimte, is passende verlichting zeer wenselijk. De bestaande binnenverlichting is hiertoe niet toereikend aangezien het een ander gebruiksdoel heeft. landreiziger voorziet in passende led armaturen , bijvoorbeeld voor in de dakopening bij de gebogen aplineraampjes in de Defender. Deze zijn dan tevens te gebruiken als kampeerlicht buiten.

LED vervanging bestaande lampjes

Vervanging van de lampjes in de bestaande armaturen kan in het kader van energiebeheer wenselijk zijn. Als het voertuig als leefomgeving in gebruik is zullen deuren veelvuldig openen waardoor het verbruik van de op zich kleine lampjes niet langer te verwaarlozen is.

LED plafoniere

Voor grotere voertuigen kan het wenselijk zijn om een centrale plafoniere te laten voorzien in de eerste lichtbehoefte. Met name voor werkvoertuigen maar ook voor expeditievoertuigen is het aanbrengen van voldoende interieurverlichting ons advies.

Kaartleeslamp achterbank

Het is prettig voor medereizigers of kinderen om zelf te kunnen beschikken over een lampje. Advies is wit licht, natuurlijker voor kinderen en op achterbank minder van invloed voor bestuurder.

PageLines