Voertuig eigen installaties

Voertuig eigen installaties

by

Cruise control

Tijdens reizen kan men doorgaans flinke afstanden af leggen. Ter verhoging van het reiscomfort van de bestuurder is het installeren van een cruise control zeker het overwegen waard. Voor de Land Rover Defender (TD5 af 2002) maakt het atelier al aansluitsets vanaf 35 euro.

Intervalfunctie ruitenwissers

Niet ieder voertuig beschikt over een instelbare intervalfunctie op de ruitenwissers wat soms erg hinderlijk kan zijn. Vervanging van het huidig relais voor een tijdinstelbaar relais is vaak zonder zichtbare ingrepen mogelijk waardoor ook hier het reiscomfort voor de bestuurder te verhogen is.

Ontwaseming (LR Defender)

De uitstroomopeningen van het ventilatie systeem zijn beperkt en bedienen alleen de voorruit. De modificatie van onze collega ontwerpers Wiberg & Wiberg, de DefenderVent installeren wij zo goed als onzichtbaar en met een kleine aanpassing op het ontwerp ter verhoging van de efficientie.

Kachelmotor aansturing (LR Defender)

De aansturing van de interieurventilatie laat te wensen over, zeker als het op het instellen van het toerental aan komt. Onze electronische aansturing voor de kachelventilatormotor verhelpt dit euvel en geeft in veel gevallen naast een beter regelbereik ook een hoger debiet van de ventilator.

PageLines