Voertuiginrichting

Voertuiginrichting

by

Transportlade Euronorm containers

Voor het overzichtelijk indelen en maximaal benutten van de beschikbare ruimte in reis-, werk- en expeditievoertuigen heeft Landreiziger een inmiddels jarenlang beproefd systeem ontworpen dat bestand is tegen de zware dynamische belastingen in een voertuig, met name terreinauto’s. Onze ladeframes zijn volledig uittrekbaar en omdat wij gebruik maken van los uitneembare euronorm containers is de lading snel en gemakkelijk uitwisselbaar. De ladegeleiding is belastbaar tot 200 kg en gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

Verhoogde systeemvloer

De enige mogelijkheid om het vloeroppervlak in een voertuig te vergroten is het aanbrengen van een tweede vloer, een verdieping als het ware. De verhoogde vloer bied de mogelijkheid om een transportlade te herbergen en middels luiken omliggende ruimtes nog te kunnen benutten. De vloeren bouwen wij uit multiplex met een aluminium portaalconstructie. Het geheel is botsveilig gemaakt door breukzones in de vloer omwille van de veiligheid van bestuurder en bijrijders. Afwerking van het vloeroppervlak is naar keuze met zware kwaliteit vloerbedekking of rubber profielmateriaal.

Systeemkasten

Onze systeemkasten worden zo goed als altijd naar klantspecificatie gemaakt. Hiervoor maken wij gebruik van aluminium systeemprofielen waarmee een bijzonder solide constructie te bouwen is. Ook hier passen wij vaak de euronorm containers toe zodat de systeemkast gemakkelijk in- en uit te ruimen is en de inhoud gemakkelijk toegangelijk is. Geheel gesloten systeemkasten met afsluitbare deurtjes behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ladingzekering

Voor het veiligstellen en zekeren van lading in en op voertuigen past het atelier uitsluitend voor dit doel bedoelde en beproefde materialen toe. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld de uit de luchtvaart afkomstige cargorails waarin diverse sjor en stuw systemen toepasbaar zijn.

PageLines