Kentekenplaat LED verlichting

Kentekenplaat LED verlichting

by

Na jaren trouwe dienst was het originele armatuur van de kentekenplaatverlichting toch eens aan vervanging toe. Aangezien de Landreiziger Webshop net een nieuw type binnen had gekregen is het geluk op de proef gesteld en ziedaar; het nieuwe LED armatuur past zonder enig boor of vijlwerk 1 op 1 op de positie van het oude armatuur.

Ook het elektrisch aansluiten kan niet fout gaan; Omdat het armatuur voorzien is van een spanningsregelaar die zelf de polariteit bepalen kan hoef je geen acht te slaan op wat de plus en de min is, ideaal voor diegenen waarvoor elektra 1 groot vraagteken is.

Enorm voordeel van dit armatuur is dat de leds ingegoten zijn in het venster waardoor het uitgesloten is dat door vuil in het armatuur de lichtopbrengst terug loopt.

 

PageLines