Landreiziger atelier – van der Zwan

Landreiziger atelier – van der Zwan

by

Vooral bij voertuiginstallaties die over een bepaalde tijd tot stand komen -wij noemen dat historisch opgebouwde systemen- komt een moment dat het systeem aan alle wensen voldoet, maar een ondoorzichtige opeenstapeling geworden is van toevoegingen. Resoluut alle accessoires verwijderen en alles definitief en ordelijk aansluiten is dan de beste keuze om het voertuig met alle modificaties ook weer betrouwbaar te laten functioneren.

Paul en Thirza hebben door de jaren heen hun ideale trophy auto op weten te bouwen. Prachtige complete auto, maar het is aan de installatie te zien dat er meerdere technici met uiteenlopende opvattingen en inzichten aan gewerkt hebben. Ons is verzocht de gehele secundaire installatie naar een niveau te brengen met een hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

De werkzaamheden:

 • Energiesysteem, inrichting accubak
 • Energiedistributiesysteem, stroomverdeling
 • Redesign Centre Facia met nieuw schakelaarcluster
 • Verlichting, alle verlichting opnieuw aansluiten
 • Kabel confectie, alle bedrading vervangen
 • Serviceverlichting – Motorcompartiment
 • compressor installatie herzien
 • cruise control inbouwen.
2 Responses to "Landreiziger atelier – van der Zwan"
 1. Dank je Wim,
  De originele centre fascia is gemaakt van ABS en aangezien we een deel herbruikt hebben, hebben we voor de uitbreiding ook voor ABS gekozen. Geeft meestal het beste resultaat als je je materiaalsoorten beperkt weet te houden.

 2. Hallo,

  Ziet er weer super uit. Mag ik vragen uit wat voor materiaal je de center fasia hebt gemaakt? Daar ben ik wel erg benieuwd naar.

  ik volg al een tijdje je bouwwerken met veel plezier.

  groetjes,
  Wim

PageLines