Landreiziger Atelier – Aroua

Landreiziger Atelier – Aroua

by

Deze klant heeft zijn Defender gekocht voor het maken van prachtige reizen naar verre oorden. Hij kwam in het Landreiziger Atelier met een uitgebreide wensenlijst die we samen met hem op basis van onze reiservaringen geperfectioneerd hebben.

Deze klant heeft ook zijn voorliefde voor componenten van het merk Blue Sea Systems kenbaar gemaakt en ons verzocht hiermee de gehele energievoorziening in te richten.

Een uitdaging voor ons was het maken van de doorlopende laadvloer zonder verwijderen van de achterbank. We losten dit vraagstuk op door een beweegbaar vloerdeel te maken dat over het vaste deel kan rijden waarna de achterbank weer gebruikt kan worden. Door een inventief hefmechanisme zijn deze handelingen door een enkel persoon uit te voeren zonder al te veel inspanningen.

De hoogte van de vloer is bepaald door de hoogte van de neergeklapte achterbank. Hierdoor hebben we aanzienlijk meer bergruimte in de lade weten te creëren.

Meer foto’s van deze klus is te zien op onze Flickr Gallery

One Response to "Landreiziger Atelier – Aroua"
 1. Ik kan met volle overtuiging het Landreiziger atelier aanraden!

  Martin en Liz zijn eerst en vooral zelf erg gepassioneerd door hun werk en dat merk je in alle details.

  Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van het project was er een aangenaam en persoonlijk contact. Het zijn lieve mensen die werken vanuit hun hart, en doen net dat ietsje meer. Dat is een zeldzame eigenschap en onderscheid hen zonder enige twijfel. Ik was erg enthousiast toen het project van start ging en helemaal in de wolken toen het af was!

  Landreiziger is professioneel, heeft een grote kennis van zaken en volgt de productevoluties op de voet. Voortdurend gaan ze op zoek naar de de nieuwste materialen en staan je met raad en daad bij om de beste keuze te maken naar ieders budget. Sterk punt is dat ze ook andere automerken en modellen kunnen voorzien van een op maat gemaakte uitrusting, steeds van hoge kwaliteit en met de beste zorg.

  De fotoreportage van mijn wagen spreekt voor zich.
  De keuze voor Blue sea componenten was eenvoudig. Ik was op zoek naar onderdelen die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel dragen. De compatibiliteit tussen de verscheidene componenten zorgt voor een overzichtelijk en doordacht geheel. Ik kan zeker de Blue Sea producten aanraden of je nu de occasionele kampeerder, modderbaggeraar of echte overlander bent.

  Dank je Martin en Liz!
  Tot snel,

  Omar

PageLines