Landreiziger Atelier – Kruithof deel II

Landreiziger Atelier – Kruithof deel II

by

Fase 2 van de ombouw van Marije en Haralds auto.

In het eerste deel hebben we uitvoering aandacht voor de secundaire energievoorziening gehad, nu is het tijd voor de inrichting van het voertuig.
In deze fase zal er een verhoogde vloer in het voertuig worden aangebracht en een uitrijdbare lade voor onze Euronorm transportbakken.

Voor de reeds ingebouwde Frontrunner watertank die heel opmerkelijk de vulopening aan de binnenzijde van het voertuig heeft zal dus wel een goede vul inrichting gemaakt moeten worden, uiteraard aan de buitenzijde van het voertuig. Ook zal er een betere oplossing voor het waterkraantje komen dat standaard onder de achterbalk aangebracht is.
Hoewel we ook voor deze opdracht eerst weer zoals gebruikelijk een 3D projectie gemaakt hebben zodat Marije en Harald vooraf een goede indruk kregen van hoe wij hun wensen wilden gaan vertalen in een ontwerp, bleef er in deze opdracht genoeg ‘vrije speelruimte’ over. (onze betiteling van problemen die in het werk opgelost moeten worden)

Meer foto’s van deze klus is te zien op onze Flickr Gallery

 

 

PageLines