Hella SeaHawk XL, kan het wat minder?

Hella SeaHawk XL, kan het wat minder?

by

“Ja dat kan!” is direct ons antwoord. De SeaHawk XL is namelijk een armatuur met een high/low functie die met een standaard schakelaartje te activeren is; de maximale lichtsterkte wanneer er gewerkt moet worden en de verminderde lichtsterkte bijvoorbeeld als kampeerverlichting. Overigens is de verminderde lichtsterkte nog steeds gelijk aan de kleinere Seahawk.

De SeaHawk XL LED lamp is volledig gesealed en weegt slechts 400 gram en is een klasse apart in energie zuinige, compacte, lichtgewicht en zeer duurzame armaturen die door de beperkte afmetingen zo goed als overal gemonteerd kunnen worden, zelfs boven de achterdeur van een Land Rover Defender.

Deze werklampen zijn geproduceerd in Nieuw Zeeland door Hella Marine en zijn opgebouwd uit materialen die zeewaterbestendig zijn. De SeaHawk lampen hebben een high performance Grilamid® Polyamide lens die slagvast is en een hoge resistentie heeft voor UV invloeden. Door deze speciaal gevormde lens heeft het armatuur een prachtig diffuus lichtbeeld zoals op de foto’s duidelijk gemaakt is.
De behuizing is van slagvast kunststof met een montagebeugel van gepolijst 316 marine grade roestvast staal en de bekabeling is voorgemonteerd met 0.5m drie aderig marine cable, absoluut waterdicht afgedicht.

Uiteraard heeft Landreiziger deze prachtige lampen in de kleur wit en zwart op voorraad zodat de liefhebbers van witte daken de kleurstelling niet hoeven te verstoren met een zwarte lamp.
https://shop.landreiziger.nl/catalogsearch/result/?q=sea-hawk-XL

Landreiziger-Hella-SeaHawkXL-vergelijk-2Landreiziger-Hella-SeaHawkXL-Buiten-1Landreiziger-Hella-SeaHawkXL-Buiten-2Landreiziger-Hella-SeaHawkXL-vergelijk-1Landreiziger-Hella-SeaHawkXL

 

 

 

PageLines