Hangende Hella's?

Hangende Hella's?

by

Veel van de Hella verstralers en breedstralers zijn lampen die uitsluitend geschikt zijn voor staande montage. Dat is best een beperking aangezien de bijvoorbeeld in een A-frame gemonteerde lampen moeten hangen.
Monteer je ze toch ondersteboven, loopt het lamphuis vol water en zal de levensduur van de lamp sterk verkort worden. Een hierdoor defect geraakte lamp retour zenden heeft geen zin aangezien je je niet aan het montage voorschrift gehouden hebt.

De research & development afdeling van Landreiziger (het gehele bedrijf dus) is met de productmanager van Hella rond de tafel gegaan om de beperking te bespreken en mogelijkheden samen af te tasten. Het resultaat van de bespreking is om blij van te worden; Landreiziger heeft toestemming gekregen om de benodigde aanpassingen te verrichten aan de halogeen armaturen uit de Hella Offroad catalogus zonder consequenties voor de fabrieksgarantie.

HangendeHella
Hella Rallye 3003 Compact

Dat is prachtig nieuws, vooral omdat bijvoorbeeld de Rallye 3003 Compact een lamp is die zich uitermate goed in een A-frame laat verwerken.

Het aanpassen van armaturen doen wij op aanvraag in het Atelier en is een exclusieve Landreiziger service. Laat je de lampen ook in het atelier monteren en aansluiten, dan is deze service zelfs gratis.

Aangepaste armaturen worden door ons gemerkt en geregistreerd om je garantie te waarborgen.

PageLines