Landreiziger Atelier – Griesdoorn

Landreiziger Atelier – Griesdoorn

by

De familie Griesdoorn heeft een fraaie 2004 Defender gekocht om hier o.a. prachtige reizen mee te kunnen maken. Deze Defender heeft echter al een paar bekende kwaaltjes waar de vorige eigenaar geen passende aandacht aan heeft gegeven.

Dat gaat ons erg aan het hart en wij nemen dan ook graag de uitdaging aan om stapsgewijs de problemen te lijf te gaan. Het werk zal in fases moeten gebeuren, in deze eerste fase richten wij ons hoofdzakelijk op het lekkage vrij krijgen van deze auto.

Meer foto’s van deze  klus is te zien op onze Flickr Gallery

One Response to "Landreiziger Atelier – Griesdoorn"
  1. Wow, mooie foto’s zeg….echt avontuurlijk….zou willen dat ik dat ook kon doen ben best wel avontuurlijk ingesteld.
    Maar ja andere verplichtingen houden mij tegen helaas 😉

    Groetje Rob Griesdoorn.
    Purmerend.

PageLines