Dag 3 – Hirtshals – ergens op zee

Dag 3 – Hirtshals – ergens op zee

by

Phoe phoe, ik heb er danig last van.
Niet zozeer van de deining of het stampen van het schip wat dankzij de drie meter hoge golven best behoorlijk is. Ook niet van de hoeveelheid kwetterende kinders die kenmerkend zijn voor een vakantie in het hoogseizoen. Zelfs van de flinke groep Italiaanse toeristen aan boord die geen onderscheid kennen tussen een conversatie voeren en het luidkeels verkondigen van hetgeen zij op het hart hebben, heb ik eigenlijk geen last.

Neen, de last die mij zwaar valt is het eten aan boord van de Smyril line. Het buffet is te veelzijdig, te divers om het bij een of twee keer opscheppen te laten. Omdat het ook nog eens erg smakelijk is en van een ruim bovengemiddelde kwaliteit, loop je dus al snel zo’n 4 keer heen en weer. Vervolgens komt de gebaktafel aan bod waar ook van menig lekkernij gesnoept dient te worden uiteraard. Ja, en daar heb ik danig last van.

Hebben we ook nog iets anders gedaan dan eten?
Hoezo, we hebben twee dagen aan boord hè…

PageLines