Dag 4 – ergens op zee – ergens op de oceaan

Dag 4 – ergens op zee – ergens op de oceaan

by

Toen ik vanochtend wakker werd en eventjes buiten een kijkje nam zag ik nog net de kust van de Shetland eilanden voorbij glijden. Gehuld in nevelen helaas want de wind heeft flink in kracht toegenomen vannacht.
Hoe dan ook, het is een welkome afwisseling van rondom water, water en nog eens water.

De dag verloopt traag met een beetje zitten, een beetje staan en een beetje lopen. Hoe je je best ook doet om niet te gaan zitten wachten tot je in IJsland aankomt, het valt toch niet te ontkennen dat het zo is.

Leuk moment vandaag was het binnenvaren van de Faroer eilanden waar een deel van de reizigers van boord gegaan is. Er is ook weer een deel reizigers aan boord gekomen, het is dus nog steeds een redelijk volle schuit.Geeft niks, we hebben eten zat voor iedereen, zelfs als Piet los gaat op de banket tafel zoals vanavond. Dat gaat een extra rondje rennen worden zodra we weer vaste grond onder de voeten hebben Piet!

Ik kijk erg uit naar morgenochtend, verlang ernaar om achter het stuur te kruipen en zelf onze richting te bepalen…

PageLines