Dag 26 tm 28 – Seydisfjoerdur – Dordrecht

Dag 26 tm 28 – Seydisfjoerdur – Dordrecht

by

Na een prima terugreis zijn we weer heelhuids thuis aangekomen. Opvallend was dat als je eenmaal een dergelijke lange veertocht gemaakt hebt, je er beter op ingesteld bent. Het blijft vervelend, maar we hebben de tijd goed kunnen doden met alvast uitzoeken van foto’s en ook de bioscoop aan boord breekt prettig de dag.

Na aankomst op zaterdagmiddag in Hirtshals zijn we vlot doorgereden naar Kiel waar we wederom nog even boodschappen wilden doen. Het aanbod van de Duitse supermarkten ligt ons zo te zeggen erg goed. Gelukkig zijn de grotere supermarkten ook op zaterdag tot 22.00 uur geopend, je kunt dus zonder haast naar de grens rijden.

Haast hadden we zeker niet om thuis te geraken, ter hoogte van Osnabrück sloeg de slaap toe en hebben we de auto op een raststatte gezet en een paar uurtjes de ogen dicht gedaan. Tja, zo kom je wel iets later thuis, maar wel fris en vrolijk…

PageLines