Landreiziger Atelier – Oudenniel

Landreiziger Atelier – Oudenniel

by

De fonkelnieuwe 130 van deze klant bracht toch iets meer rijdgeluid teweeg dan als aangenaam ervaren werd.
Aan ons dus de schone taak om de auto van het interieur te ontdoen, preventieve lekkagebestrijding te doen en de auto afdoende te isoleren. Vanwege de ongelukkig ontworpen carrosserie van de cabine van een 130 konden we niet volstaan met alleen neopreen isolatie, maar hebben we tevens gebruik gemaakt van enige strategisch geplaatste stukken STP Anticor S, een speciaal ontdreuning materiaal dat in dergelijke situaties voldoende massa aan het plaatwerk geeft om hinderlijke resonanties uit te sluiten.
Op de laatste foto’s zijn de Blindo velgen te zien die we vlak voor onze vakantiesluiting nog aan deze klant geleverd hebben.

PageLines