Landreiziger Atelier – Liu

Landreiziger Atelier – Liu

by

De Land Rover Defender 130; Een prachtige auto met flinke afmetingen.
Passagiers die op de achterbank plaats moeten nemen zijn echter een heel andere mening toegedaan en zullen zich zonder twijfel al snel beklagen over de ongemakkelijke zithouding en het gebrek aan ruimte.
De reden moge duidelijk zijn, de nieuwe voor de Defender 110 ontworpen achterbank is dermate volumineus dat de rugleuning te rechtop moet staan en de zitting te ver naar voor staat om nog beenruimte over te houden.

Wij zijn op verzoek van deze klant met dit probleem aan de slag gegaan en hebben een nieuwe seatbase ontworpen waarop voorstoelen geplaatst kunnen worden. Extra bonus is dat deze seatbase ook nog eens toegankelijk is voor het opbergen van bagage. Naar specificatie van deze klant is tussen de stoelen een vlakke ruimte gemaakt voor installatie van een koelbox die permanent in het voertuig zal blijven staan.
Uiteraard zijn hierop varianten denkbaar met bijvoorbeeld een midden console met entertainment centre, minibar, etc.

Deze ingrijpende en succesvolle modificatie voegt een belangrijk stuk ergonomie toe voor passagiers en zal zeker op langere ritten van significante waarde zijn.

One Response to "Landreiziger Atelier – Liu"
  1. Geachte,
    ik heb al een tijdje gedacht om er eens werk van te maken, de achterbank van mijn 110dcpu is een gesel voor kids om op verlof te vertrekken.
    De mijne is van 2013 en dacht om zoiets te laten maken.
    Kan u me eens terugmailen met meer info, prijzen, enz…

PageLines