Publicatie interview Kampeer en Caravan Kampioen.

Publicatie interview Kampeer en Caravan Kampioen.

by

Enige tijd geleden zijn Liz en ik geïnterviewd door Wim de Roos van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen.

De focus van het interview lag op welke elektronische hulpmiddelen de hedendaagse reiziger tot zijn beschikking heeft en wat de argumenten zijn om met dergelijke apparatuur op pad te gaan. Wie ons een beetje kent weet dat dat nou net een onderwerp is waar wij uren lang over kunnen praten, deels vanuit eigen ervaring, maar ook vanuit ongeremde interesse in deze materie.
Het is een heel interessant artikel geworden dat ongetwijfeld bij de lezers nog genoeg vragen of verdere onderbouwing voor hun specifieke situatie zal oproepen. Daarvoor en eventueel ook voor een korte demonstratie maken Liz en ik graag even tijd in ons atelier te Dordrecht.

Lees meer over Landreiziger en GPS navigatie. 

De Kampeer en Caravan Kampioen is te koop in de beter gesorteerde kiosken en bladenwinkels en natuurlijk ook in de ANWB-winkels.
Het artikel staat op pagina’s 72 en 73, KCK nr 12.

ANWB KCK nr 12, pagina's 72 en 73
ANWB KCK nr 12, pagina’s 72 en 73
PageLines