Landreiziger Atelier – hebels

Landreiziger Atelier – hebels

by

Deze klant bracht ons zijn splinternieuwe Defender 130 om resoluut een heel bekende kwaal van deze auto’s aan te laten pakken; de tweede zitrij.
Op basis van een eerder vervaardigde 130 seatbase zijn we met zijn specifieke wensen aan de slag gegaan en hebben een fatsoenlijke zithouding voor de passagiers weten te bewerkstelligen.

Nog zo’n vreemd gemis is interieurverlichting. Ook hier hebben we met zeer discrete led armaturen van Hella, geschakeld via onze eigen Landreiziger schakelaars, een mooie oplossing voor gemaakt.

Omdat de tweede zitrij nu bestaat uit de voormalige voorstoelen zijn deze nu ook voorzien van stoelverwarming. Om het geheel af te maken is een usb socket en een 12 volt socket geplaatst.
Uiteraard is de achterwand van de cabine geïsoleerd en voorzien van ontdreuning, het kon zo maar eens aangenaam zijn om in deze auto achterin te moeten zitten!

2 Responses to "Landreiziger Atelier – hebels"
  1. Geweldig! Wat ben ik blij dat deze lieve mensen dat gedaan hebben! Kunnen we toch nog gerieflijk meerijden op 1 van de gezellige uitjes met de three C’s.

  2. Geweldig stukje vakwerk! Wat zullen de passagiers achterin nu meer comfort hebben. Stuur deze link maar door naar Solihull….kunnen ze nog wat van leren.

PageLines