Over Ons

Landreiziger is in 2011 opgericht door het uitermate reislustige duo Martin en Liz. Gedurende reizen naar liefst zo onherbergzaam mogelijke gebieden waren zij menigmaal volledig op zichzelf aangewezen. Hoewel hun Land Rover Defender af fabriek prima in staat was om hen te brengen waar zij wilden gaan, zijn zij iedere reis wel met een wensenlijstje met modificaties thuis gekomen.

Een aantal van deze modificaties zijn in productie genomen en bezoekers aan deze website maken vaak dankbaar gebruik van de opgedane kennis door de beproefde modificaties zelf toe te passen.

Vandaar deze Landreiziger Shop. Geen online winkel met de doorsnee doelstelling, wat wij proberen te realiseren is een online toonbank in onze eigen werkplaats waar wij aan onze eigen modificaties en producten werken. Dat wil zeggen dat ons assortiment beperkt is, wij bieden voornamelijk componenten aan die wij zelf gebruiken en waar wij qua kwaliteit achter kunnen staan.

Het belangrijkste basis ingrediënt van onze webshop is altijd onze opgedane reis ervaring die wij op deze wijze graag doorgeven aan mede-reizigers. Op dezelfde wijze is ook de kennis en kunde doorgegeven aan de nieuwe eigenaar van het bedrijf die met gelijke passie het bedrijf heeft voortgezet.

Namens het team van Landreiziger,

Martijn den Ouden.


Atelier en webshop voor voertuigmodificaties en technische oplossingen voor reis- en werkvoertuigen. Van isolatie tot navigatie, enkele vraag tot project.

maart 1, 2024 at 8:34pm
februari 18, 2024 at 1:59pm
februari 18, 2024 at 1:47pm
februari 16, 2024 at 12:24pm
februari 10, 2024 at 11:15pm
januari 26, 2024 at 1:01pm