Over Ons

Aan het Kolvice meer

Landreiziger is in 2011 opgericht door het uitermate reislustige duo Martin en Liz. Gedurende reizen naar liefst zo onherbergzaam mogelijke gebieden waren wij menigmaal volledig op onszelf aangewezen. Hoewel onze Land Rover Defender af fabriek prima in staat was om ons te brengen waar wij wilden gaan, zijn wij iedere reis wel met een wensenlijstje met modificaties thuis gekomen.

Inmiddels, na enige jaren met onze Defender op pad te zijn geweest, zijn de lijstjes aanzienlijk korter geworden. Voor ons is dat een goed teken, het geeft aan dat de doorgevoerde modificaties en aanvullingen tijdens de reizen goed in de behoefte hebben voorzien.

Bezoekers aan onze website maken vaak dankbaar gebruik van onze opgedane kennis door de beproefde modificaties zelf toe te passen.

Met genoegen lezen wij dan ook vaak de reacties die wij uit de verste uithoeken van de wereld ontvangen. Toch blijkt dat voor velen het zelf bouwen van met name elektrotechnische voertuig aanpassingen iets is waar zij toch tegen op zien. Terecht, want door de grote hoeveelheid aanbieders en het enorme aanbod van elektrotechnische componenten zien ook wij soms door de bomen het bos niet meer.

Vandaar deze Landreiziger Shop. Geen online winkel met de doorsnee doelstelling, wat wij proberen te realiseren is een online toonbank in onze eigen werkplaats waar wij aan onze eigen modificaties en producten werken. Dat wil zeggen dat ons assortiment beperkt is, wij bieden voornamelijk componenten aan die wij zelf gebruiken en waar wij qua kwaliteit achter kunnen staan.

Het belangrijkste basis ingrediënt van onze webshop is altijd onze opgedane reis ervaring die wij op deze wijze graag doorgeven aan mede-reizigers.

Namens het team van Landreiziger

Martin de Keizer.


Atelier en webshop voor voertuigmodificaties en technische oplossingen voor reis- en werkvoertuigen. Van isolatie tot navigatie, enkele vraag tot project.

november 24, 2023 at 10:40am
november 22, 2023 at 11:06am
november 16, 2023 at 8:51pm
november 11, 2023 at 6:55am
november 9, 2023 at 11:09pm
november 7, 2023 at 10:43am
preloader